Uutiset

Henkirikoksen uhreja muistetaan ruusuilla

Henkirikoksen uhreja muistetaan vuosittain lokakuun toinen päivä, jolloin vietetään YK:n julistamaa väkivallattomuuden päivää.

Huoma vierailee Joensuussa

Joensuussa järjestetään perjantaina 11.11.2022 vertaistuki-ilta henkirikoksen uhrien läheisille. Joensuussa toimi aiemmin säännöllisesti kokoontunut vertaistukiryhmä, mutta se päätti toimintansa noin…

Trauma-sarja jatkuu

Toisella tuotantokaudella keskitytään pääosin lähisuhdeväkivaltaan.

Ikuisesti-korusarja nyt myynnissä nettisivuilla

Ikuisesti-korusarjan korut ovat myynnissä nyt myös nettisivuillamme. Tutustu ja tilaa omasi!

Elokuun blogi luettavissa

Nuorena molemmat vanhempansa menettänyt Jouni kertoo ajatuksista ja elämästään Huoman blogissa.

Työpaikka auki Huomassa

Toiminnanjohtaja jää vuorotteluvapaalle 1.10.2022. Sijaisena tulee toimimaan kriisi- ja vapaaehtoistyön koordinaattori. Vuorotteluvapaan ajaksi haetaan asiakastyön koordinaattoria.

Verkkovertaistuki-illat jatkuvat elokuussa

Teams-yhteydellä toteutettavat vertaistuki-illat jatkuvat 4.8.2022. Vertaistuki-iltoja järjestetään kerran kuukaudessa.

Kesäkuun bloggauksessa puhutaan nuorista

Huoman blogiin on kirjoittanut Riina Kruut, jolta julkaistaan syksyllä nuoria henkirikoksen uhrien läheisiä käsittelevä kirja.

Ilmoittautuminen nuorten viikonloppuun on avattu

16-22-vuotiaille nuorille tarkoitettu Kenet sä menetit? -viikonloppu järjestetään Tampereella 28.-30.10.2022.

Tutkimuspyyntö epäselvissä olosuhteissa menehtyneiden omaisille

Huoma välittää tutkimuspyynnön teologian alan tutkijalta. Tutkimuksessa selvitetään lapsensa epäselvissä, mutta henkirikokseksi epäillyissä tilanteissa menettäneiden vanhempien tunteita.

Toukokuun bloggaus julkaistu

Blogissa on tänään julkaistu Huoman vapaaehtoisena toimivan Jaakon kirjoitus "Hei, mitä sinulle kuuluu?", jossa hän pohtii arkisia tervehdyksiä.

Ilmoittautuminen syyskuun vertaisristeilyyn on avattu

Helsinki–Tukholma-risteily 2.–4.9.2022 on aikuisille henkilöille, jotka ovat menettäneet läheisen henkirikoksen uhrina ja jotka ovat jo aikaisemmin osallistuneet Huoman vertaistukiryhmiin tai -viikonloppuihin.

Ryhmät kaipaavat vapaaehtoisia

Huoma hakee jatkuvasti uusia vapaaehtoisia ja paikkakuntia, joilla ryhmätoimintaa voisi aloittaa tai elvyttää tauon jälkeen.

Huoman jäsenkokous 26.4.2022

Ilmoittaudu mukaan Huoman sääntömääräiseen jäsenkokoukseen, joka järjestetään Teams-neuvotteluohjelmalla tiistaina 26.4.2022.

Tuetulle lomalle ehtii vielä hakea

Tuettu loma henkirikoksen tai itsemurhan kautta läheisen menettäneille järjestetään Peurungan Kylpylähotellissa 7.-12.8.2022

Miesten keskusteluryhmä vertaistukiviikonloppuun

Seuraavaan vertaistukiviikonloppuun muodostetaan miehille oma keskusteluryhmä. Ryhmää ohjaa Jussi Pekkola, jolla on pitkä kokemus erilaisten keskusteluryhmien ohjaamisesta.

Seuraava vertaistukiviikonloppu järjestetään Turengissa

Viikonloppu on avoin kaikille henkirikoksen uhrien läheisille, joiden menetyksestä on kulunyt vähintään noin vuosi.  Viikonloppu järjestetään 20.-22.5.2022.

Ylimääräinen jäsenkokous 22.3.2022

Kutsumme Huoman jäseniä paikalle tiistaina 22.3.2022 klo 18 verkossa Teams-yhteydellä järjestettävään ylimääräiseen jäsenkokoukseen valitsemaan Huomalle tilintarkastajaa.

Rikosuhriviikon uudet blogikirjoitukset

Huoma viettää Rikosuhriviikkoa julkaisemalla kirjoituksia, jotka esittelevät ammatteja, palveluita ja organisaatioita, jotka koskettavat henkirikoksen uhrien läheisiä.

Mitä? Mistä Miten? Rikosuhriviikon kampanja antaa tietoa rikosprosessin vaiheista

Vuoden 2022 Rikosuhriviikon kampanjassa Huoma esittelee organisaatioita, tukipalveluita ja ammattilaisia rikosprosessin eri vaiheilta.

Vanhempia