Seinäjoki

Seinäjoella toimii henkirikoksen uhrien läheisille tarkoitettu avoin ryhmä, eli uudet osallistujat voivat tulla mukaan jatkuvasti. Ilmoittauduthan kuitenkin ennen ensimmäistä kertaa. 

Ryhmä kokoontuu Seinäjoen seurakuntakeskuksessa osoitteessa Koulukatu 24, Seinäjoki.

  • Kokoontumispaikka on rippikoululuokka
  • Ovet ovat auki ryhmän kokoontumisen ajan ja ulko-ovessa on kyltti ”Huoman kokoontuminen”

Ryhmä jatkaa toimintaansa syksyllä 2023 uusien ohjaajien voimin. Tapaamisten aikoja ei ole vielä tiedossa.

Jos olet kiinnostunut ryhmästä, ilmoittaudu Huoman toimistolle numeroon 050 401 2230 tai lähetä sähköpostia koordinaattori@huoma.fi. Huomaathan, että vertaistukiryhmään voi tulla sitten, kun omasta menetyksestä on kulunut aikaa vähintään noin vuosi, sillä liian varhainen ryhmään osallistuminen voi olla traumatisoivaa.

Kokemuksia Seinäjoen ryhmästä

Tervehdys Seinäjoen vertaistukiryhmältä

Huoman ryhmä aloitti Seinäjoella tammikuussa 2017. Olemme kokoontuneet kerran kuussa (kesäkuuhun asti). Ryhmäläiset ovat aina innolla odottaneet uutta tapaamista. Kokoonnuimme pienellä porukalla.

Ryhmähenki oli sydämellinen ja turvallinen. Toisilla ryhmäläisillä oli pidempi ja toisilla lyhempi aika tapahtuneesta. Ryhmässä on ollut hyvä jakaa kokemuksia, kuulumisia ja saada vertaistukea.

Kevätkauden päätöstilaisuutta vietettiin luonnon äärellä perinnetalon pihapiirissä nauttien saunan löylyistä ja emännän pöydän antimista. Syyskuussa jatkuvat tapaamiset, ja alustavia suunnitelmia tehtiin koskien ruusu-tapahtuman järjestämistä.

Hyvää syksyä kaikille toivottaen,
Seinäjoen Huoman ryhmäläiset

(Huoma-lehti 2/2017)