Uutiset

Osa-aikaista järjestösihteeriä etsitään

Huoma hakee järjestösihteeriä Oulun toimistolle. Järjestösihteerin tehtäviin kuuluu toimistotehtäviä, tapahtumien koordinointia, jäsenrekisterin ylläpitoa sekä viestinnän avustavia tehtäviä. Työ on…

Puhelinvertaisten koulutukset

Tulisitko tukihenkilöksi toiselle henkirikoksessa läheisen menettäneelle? Mikäli omasta menetyksestäsi on kulunut aikaa jo muutama vuosi ja olet sinut oman surusi kanssa, voit hakea puhelinvertaisten…

Vuoden 2021 ensimmäinen jäsenlehti ilmestynyt

Huoma-lehden numero 1/2021 on ilmestynyt. Lehden teema on kehollisuus ja artikkeleissa käsitelläänkin mm. kehon ja mielen yhteyttä sekä trauman hoitoa kehollisten menetelmien avulla.

Joululahja Huoman tukityölle

Huoma on saanut rahalahjoituksen Jyvässeudun Toimistopalvelulta. Lahjoituksen turvin voimme ylläpitää vertaistukiryhmän toimintaa yhdellä paikkakunnalla kokonaisen vuoden ajan. Lämpimät kiitokset yritykselle!

Juhlavuonna saavutettiin jäsenennätys

20. juhlavuotena Huoman tuen piiriin on löytänyt entistä useampi henkirikoksen uhrin läheinen. Joulukuun toisella viikolla Huoman jäsenmäärä ylitti 200 jäsenen rajan.

Anna haastattelu opiskelijalle

Voisitko osallistua tutkimukseen, jonka aiheena on, miten omaiset ovat kokeneet kuolinviestin saamisen poliisilta, ja mitä reaktioita sekä tuntemuksia on omaisessa ilmennyt kriisitilanteessa.

Huoman toimisto on suljettu vuodenvaihteessa

Huoman toimisto on suljettu 23.12.2020 - 3.1.2021 välisen ajan.

Surukonferenssi 2021 järjestetään verkossa

Surukonferenssi 2021 ilmottautuminen on alkanut. Konferenssin teemana kysytään "Kenellä on oikeus surra?"

Loppuvuosi uusille jäsenille maksutta

Nyt kannattaa liittyä Huoman jäseneksi, sillä Huoma tarjoaa uusille jäsenille loppuvuoden ilmaiseksi.

Kysy lakimieheltä -palvelu avattu

Huoma on avannut maksuttoman lakineuvonnan verkkosivuillaan. Lakineuvontapalvelu on avoin kaikille henkirikoksen uhrien läheisille.

Ruusuja henkirikoksen uhrien muistoksi jo yhdeksättä kertaa

Tampereella järjestetään Ruusu henkirikoksen uhrien muistoksi tapahtuma 2.10.2020. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Tietokirja henkirikoksen uhrien läheisistä

Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry julkaisee syksyllä 2020 juhlavuotensa kunniaksi tietokirjan Toivon vahvat siivet – Henkirikoksen uhrien läheisten vertaistukitoimintaa 20 vuotta.

Syksyn 2020 toiminta

Huoma pyrkii syyskaudella 2020 järjestämään vertaistukitoimintaa koronaepidemian aiheuttamien rajoitteiden mukaisesti.

Huoman toimiston kesätauko

Huoman tarjoamaa neuvontaa ja palveluohjausta ei ole tarjolla 19.6.–31.7.2020 välisenä aikana.

Osallistu tutkimukseen

Haluatko osallistua tutkimukseen, jonka aiheena on läheisensä menettäneiden kokemukset poliisin kohtaamisesta kuoliviestin yhteydessä?

Juhlaviikonloppu siirtyy

Huoman 20-vuotisjuhlaviikonloppu viivästyy jälleen.

Tapahtumat ja kokoontumiset peruttu 17.5. asti

Huoma – Henkirikoksien uhrien läheiset ry on päättänyt perua kaikki järjestämänsä tapahtumat ja vertaisryhmätapaamiset 17.5. asti.

Allekirjoita vetoomus

Allekirjoita vetoomus, jolla vaaditaan päättäjiltä muutosta epäinhimilliseen korvauskäytäntöön.

Hankkeen toiminta jatkuu vuonna 2020

Hankkeessa autetaan ammattilaisia kohtaamaan läheisensä menettäneitä ja tiedotetaan sureville saatavilla olevasta tuesta.

Juhlavuosi on alkanut!

Huoman perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Huoma kampanjoi henkirikoksen uhrien läheisten oikeuksien parantamiseksi.

Uudempia
Vanhempia