Infotilaisuudet ja koulutukset

Haluatko sinä auttaa?

Onko omasta menetyksestäsi kulunut jo riittävästi aikaa, että voisit tukea muita läheisensä menettäneitä? Huoma kouluttaa uusia vapaaehtoisia 1–2 kertaa vuodessa, usein yhdessä toisten surujärjestöjen kanssa.

Vapaaehtoiseksi Huomaan -verkkoinfo 16.8.2023 klo 18–19 
Tule mukaan kuulemaan lisää Huoman vapaaehtoistehtävistä! Lisätietoja julkaistaan pian.

Tulevia koulutuksia:

  • Puhelinvertaisten etäkoulutus 2.4.2023
  • Ryhmänohjaajien koulutus 25.-27.8.2023 Hämeenlinnan lähellä
  • Kokemusasiantuntijoiden koulutus 3.-4.9.2023

Vertaistukijoiden koulutuksissa:

  • käydään läpi surevan kohtaamista ja tukemista
  • pohditaan vapaaehtoisen roolia ja jaksamista
  • harjoitellaan vuorovaikutustaitoja

Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia. Vasta koulutuksen jälkeen voit päättää haluaako alkaa vapaaehtoiseksi.

Vertaisryhmän ohjaajien koulutuksia järjestetään tarvittaessa. Jos haluaisit perustaa ryhmän omalle paikkakunnallesi, ota yhteys Huoman koordinaattoriin.

Puhelinvertaisia koulutetaan kerran vuodessa etäkoulutuksena. Koulutukset järjestetään surujärjestöjen yhteistyönä, mutta tiedustelut ja ilmoittautumiset voi tehdä Huoman koordinaattorille.

Kokemusasiantuntijoiden koulutuksista vastaa Surevan kohtaaminen-toiminta. Lisätietoja kokemusasiantuntijatoiminnasta voi kysyä osoitteesta sirpa.mynttinen@surevankohtaaminen.fi tai soittamalla numeroon 050 5670352.

Jos haluat tietää lisää mistä tahansa vapaaehtoistehtävästä, ota yhteyttä koordinaattori Terhi Kantaseen p. 050 401 2230 tai koordinaattori@huoma.fi

Vapaaehtoisille on koottu omat verkkosivut, joista löytyy tarpeellista tietoa, raportointilomakkeita ym. Sivustolle pääsee kirjautumaan samalla tunnuksella, jolla käytetään Huoman jäsensivuja.