Huoma-lehti

Huoma julkaisee kahdesti vuodessa jäsenlehteä. Lehti toimitetaan jäsenille tammikuussa ja elokuussa joko sähköisesti tai postitse. Lisäksi lehteä jaetaan yhteistyökumppaneille. Yhdistyksen toiminnasta tiedottamisen lisäksi lehdessä julkaistaan jäsenten ja asiantuntijoiden tuottamia artikkeleita muun muassa henkirikoksista, traumaattisesta surusta ja terapiamenetelmistä.

Myös näitä aiheita sivuavien toimijoiden, projektien, hankkeiden, opinnäytetöiden tai muiden tutkimusten esittelyt ovat lehden vakioaineistoa. Ota yhteyttä ja tarjoa artikkelia 050 401 2230 tai toimisto@huoma.fi.

Lehdestä voi ostaa mainostilaa ja näin tukea Huoman toimintaa. Lisätietoja hinnoista ja aineistovaatimuksista saa alla olevasta mediakortista.

ISSN 2670-0271

Seuraava numero

Huoma-lehden seuraava numero julkaistaan tammikuussa 2021. Lehden teema on kehollisuus. Voisitko sinä tehdä meille aiheeseen liittyvän jutun, runon, artikkelin, sarjakuvan...

Voit kirjoittaa esimerkiksi omasta liikunnallisesta harrastuksesta tai kehollisesta terapiamenetelmästä, jota olet kokeillut. Tai oletko huomannut, että menetyksen jälkeen kehosi toiminnassa on tapahtunut muutoksia? Onko sinulla jokin lohturuokaresepti, jonka haluaisit jakaa huomalaisten kanssa? Tulkitse teemaa laveasti!

Juttuideoita voit hioa yhdessä järjestöassistentti Annaleenan kanssa. Hän ottaa vastaan myös valmiit aineistot sähköpostiosoitteeseen annaleena.hanninen@huoma.fi.

Jutut pitää toimittaa Annaleenalle 20.11.2020 mennessä.