Huoma-lehti

Huoma julkaisee kahdesti vuodessa jäsenlehteä. Lehti toimitetaan jäsenille tammikuussa ja elokuussa joko sähköisesti tai postitse. Lisäksi lehteä jaetaan yhteistyökumppaneille. Yhdistyksen toiminnasta tiedottamisen lisäksi lehdessä julkaistaan jäsenten ja asiantuntijoiden tuottamia artikkeleita muun muassa henkirikoksista, traumaattisesta surusta ja terapiamenetelmistä.

Myös näitä aiheita sivuavien toimijoiden, projektien, hankkeiden, opinnäytetöiden tai muiden tutkimusten esittelyt ovat lehden vakioaineistoa. Ota yhteyttä ja tarjoa artikkelia 050 401 2230 tai toimisto@huoma.fi.

Lehdestä voi ostaa mainostilaa ja näin tukea Huoman toimintaa. Lisätietoja hinnoista ja aineistovaatimuksista saa alla olevasta mediakortista.

ISSN 2670-0271

20-vuotisjuhlanumero

Tammikuussa 2020 julkaistiin juhlanumero Huoman 20-vuotisjuhlan kunniaksi. Lehdestä on otettu tavallista suurempi painos, 1000 kappaletta, ja sitä levitetään ympäri Suomen esimerkiksi kriisityön toimipaikkoihin, terveydenhuollon yksiköihin sekä poliisi- ja pelastuslaitoksiin. Lisäksi lehteä jaetaan kaikille Surukonferenssin osallistujille Tampereen yliopistolla huhtikuussa 2020.

Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt ovat voineet ostaa onnitteluilmoituksen lehdestä. llmoitusten vastaanottaminen  juhlanumeroon on päättynyt. Mikäli organisaatiosi haluaa tukea Huomaa, suosittelemme liittymään kannatus- tai yhteisöjäseneksi.