Huoma-lehti

Huoma julkaisee kahdesti vuodessa jäsenlehteä. Lehti toimitetaan jäsenille tammikuussa ja elokuussa joko sähköisesti tai postitse. Lisäksi lehteä jaetaan yhteistyökumppaneille. Yhdistyksen toiminnasta tiedottamisen lisäksi lehdessä julkaistaan jäsenten ja asiantuntijoiden tuottamia artikkeleita muun muassa henkirikoksista, traumaattisesta surusta ja terapiamenetelmistä.

Myös näitä aiheita sivuavien toimijoiden, projektien, hankkeiden, opinnäytetöiden tai muiden tutkimusten esittelyt ovat lehden vakioaineistoa. Ota yhteyttä ja tarjoa artikkelia 050 401 2230 tai toimisto@huoma.fi.

Lehdestä voi ostaa mainostilaa ja näin tukea Huoman toimintaa. Lisätietoja hinnoista ja aineistovaatimuksista saa alla olevasta mediakortista.

ISSN 2670-0271

Seuraava numero

Huoma-lehden seuraava numero julkaistaan elokuussa 2021. Lehden teema on taide. Voisitko sinä tehdä lehteen runon, artikkelin, sarjakuvan tai jonkin muun jutun?

Voit kirjoittaa esimerkiksi kokemuksista taidetta hyödyntävistä terapiamenetelmistä tai taideharrastuksestasi. Oletko saanut lohtua tai löytänyt vertaistukea jostain elokuvasta, näytelmästä, taidenäyttelystä tai kirjasta? 

Juttuideoita voi ehdottaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@huoma.fi.

Jutut pitää toimittaa Huoman toimistolle 31.5.2021 mennessä.