Huoma-lehti

Huoma julkaisee kahdesti vuodessa jäsenlehteä. Lehti toimitetaan jäsenille tammikuussa ja elokuussa joko sähköisesti tai postitse. Lisäksi lehteä jaetaan yhteistyökumppaneille. Yhdistyksen toiminnasta tiedottamisen lisäksi lehdessä julkaistaan jäsenten ja asiantuntijoiden tuottamia artikkeleita muun muassa henkirikoksista, traumaattisesta surusta ja terapiamenetelmistä.

Huoman jäsenlehden 1/2021 kansikuva jossa jäätyneessä vedessä keltaisia poijuja.

Myös näitä aiheita sivuavien toimijoiden, projektien, hankkeiden, opinnäytetöiden tai muiden tutkimusten esittelyt ovat lehden vakioaineistoa. Ota yhteyttä ja tarjoa artikkelia 050 401 2230 tai toimisto@huoma.fi.

Lehdestä voi ostaa mainostilaa ja näin tukea Huoman toimintaa. Lisätietoja hinnoista ja aineistovaatimuksista saa alla olevasta mediakortista.

Viimeisin Huoma-lehti 2/2021 julkaistiin elokuun alussa. Lehden teema on luovuus ja hyvinvointi. Huoman blogista löydät lyhennelmän lehden artikkelista Luova toiminta luo hyvinvointia.

Seuraava numero

Huoma-lehden seuraava numero julkaistaan tammikuussa 2022. Valmiit aineistot tulee toimittaa lehteen 15.11.2021 mennessä.
Mikäli haluat osallistua lehden tekoon, voit ehdottaa juttuasi sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@huoma.fi.

ISSN 2670-0271