Kokemusasiantuntijat

Kokemusasiantuntijat ovat vapaaehtoisia, jotka on koulutettu kertomaan omasta kokemuksestaan. Kokemusasiantuntija voi puhua esimerkiksi erilaisilla vierailuilla, tapahtumissa, kouluissa, seurakunnissa, poliisilaitoksilla tai etäyhteyden kautta videon muodossa.

Kouluttautuminen kokemusasiantuntijaksi

Surevan kohtaaminen -toiminta kouluttaa kokemusasiantuntijoita. Surevan kohtaaminen -toiminnan kokemusasiantuntijoiden koulutus on laajuudeltaan 40,5 tuntia (1,5 opintopistettä). 

Toivomme, että osallistujalla olisi omasta menetyksestä kulunut aikaa vähintään vuosi. Jos haluat ilmoittautua koulutukseen mukaan kokemusasiantuntijaksi ota yhteyttä Surevan kohtaaminen -toimintaan Sirpa Mynttiseen sirpa.mynttinen@surevankohtaaminen.fi / puh. 050 5670352. Hakijat haastatellaan ennen lopullista valintaa koulutukseen pääsyyn.

Tulevat koulutukset

Surevan kohtaaminen -toiminta kouluttaa uusia kokemusasiantuntijoita 10.–11.2.2024.

Seuraava koulutus alkaa tammikuussa verkossa ja lähikoulutusviikonloppu järjestetään 10.–11.2.2024 Tampereella. Koulutuspaikassa on täysihoito ja majoitus yhden hengen huoneissa. 

Koulutus on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu netissä hakulomakkeella ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tilaa kokemusasiantuntija

Kokemusasiantuntijan vierailu on maksuton. Kokemusasiantuntijan voit tilata Surevan kohtaaminen sivuilta: Pyydä kokemusasiantuntijan vierailua.