Blogi

Blogia kirjoittavat Huoman vapaaehtoiset, toimiston työntekijät, jäsenet, hallitus, yhteistyökumppanit ja muut kiinnostuneet. Jos haluat kirjoittaa blogiin, ota yhteyttä toimisto@huoma.fi.

Kunkin blogitekstin lopussa on painike "Aloita keskustelu". Painiketta klikkaamalla pääset kirjoittamaan oman kommenttisi.

Otsikkokuvassa kierrelehtiö jonka päällä on vanhanaikainen mustekynä, vasemmalla teksti Huoma blogi.

Uusimmat blogitekstit

Valoa pimeyden keskelle (22.11.2022)

"Pimeyden keskellä kaivataan myös ”henkistä valoa ja iloa” kausivalojen ja lumen lisäksi. Koska olemme eläneet kuluvan vuoden ja syksyn aikana melko haasteellisia aikoja, eikä uutisotsikoissa juurikaan ole ollut iloisia uutisia, saattaa valon löytäminen olla välillä vaikeaa."

Riistetty muovipussielämä (14.10.2022)

"Koti on siellä missä sydän on, sanotaan.

Jokaiselle meistä oma koti on tärkeä paikka. Kodin lähtökohtana on seinät ympärillä ja katto pään päällä, mutta oleellisinta kodissa lienee seinien sisällä tapahtuva omannäköinen elämä"

Kaikki on mahdollista (9.8.2022)

"Tammikuun lopulla 2020 kävimme puolisoni kanssa katsomassa Kino Palatsissa John Websterin Silmästä silmään dokkarin. Näytöksessä oli paikalla Huoman toiminnanjohtaja Sanna Kalajanniska. Tilaisuuden loputtua rohkaisin mieleni ja nykäisin Sannaa hihasta, sillä koin, että minulla olisi jotain annettavaa Huomalle. Vähänpä tiesin, vaikka tiesin paljon."