Rovaniemi

Rovaniemen ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa erikseen sovittuna aikana ja paikassa.

Ryhmää ohjaavat vertaisohjaaja Elsa Haapaniemi ja sairaalapastori Lauri Kinnunen.

Mikäli haluat mukaan ryhmään, etkä ole ennen siinä käynyt, niin ota yhteyttä Elsa Haapaniemeen 040 537 1552 tai Huoman toimistolle 050 401 2230 tai toimisto@huoma.fi.

Kokemuksia Rovaniemen ryhmästä

Rovaniemen vertaistukiryhmä perustettiin 2007. Vuosien kuluessa ryhmän jäsenet ovat vaihtuneet, osa on jäänyt pois, ja uusia on tullut tilalle. Ryhmäkoko on vakiintunut 4–5 henkilöön.

Kokoonnumme kerran kuussa seurakunnan tiloissa mukanamme pappi. Kaikkein tärkeimpänä pidämme yhdessäoloa ja sitä, että voimme muistella menetettyjä rakkaita lapsiamme.

Koska nämä asiat ovat surullisia, niin olemme halunneet keventää tapaamisiamme mukavan tekemisen merkeissä. Olemme käyneet mehiläisvahakurssilla maalaamassa kortteja. Kaula- ja rannekoruja on värkätty ja myös jääkaappimagneeteilla on runoiltu.

Joka syksy on käyty syömässä ravintolassa pikkujoulun merkeissä ja pienet lahjapaketit jaettu. Kesällä käymme yhdessä lastemme haudoilla.

Kesäkuussa teimme pyöräretken Kemijoen rannalla olevalle laavulle, makkaraa paistoimme ja muitakin herkkuja söimme. Oli niin aurinkoinen retkipäivä, ettei meinattu malttaa pois lähteä. Toinen retki tehtiin junalla Ouluun, missä tapasimme Oulun vertaistukiryhmän jäseniä. Elokuussa hassuttelimme kukkahatuilla ja hauskaa oli!

Lokakuun 2. päivä lähdettiin porukalla Tampereelle ruusutapahtumaan. Ruusutapahtuma oli meille eka kerta. Kannatti lähteä, koska tapahtuma säilyy varmasti meidän mielessä pitkään. Pitkän matkan istuimme junassa, mutta oli tosi mukava retki.

Elsa ja Rovaniemen ryhmäläiset
(Huoma-lehti 1/2017)