Muutoksia Helsingin vertaistukiryhmässä

13.12.2022

Huomalla toimii Helsingissä vertaistukiryhmä, jonka kokoontumisista huolehtivat koulutetut vertaisohjaajat. Ryhmä on viime vuodet kokoontunut Länsi-Pasilassa Töölön seurakunnan tiloissa, mutta vuoden 2023 alusta ryhmä joutuu siirtymään uusiin tiloihin. 

Jatkossa Huoman vertaistukiryhmä kokoontuu Meilahden seurakunnan tiloissa, tarkka paikka ja aika ilmoitetaan lähipäivinä. Vertaistukiryhmän tapaamiset on kerran kuukaudessa.

Jos et ole aikaisemmin käynyt Huoman vertaistukiryhmässä ja haluaisit nyt mukaan, ota yhteyttä puhelimitse tai WhatsAppilla Kiisuun 044 980 1477 tai Huomaan 050 401 2230. Huomaathan, että ensimmäistä kertaa Huoman vertaistukiryhmään tullessasi omasta menetyksestä tulee olla kulunut noin vuosi.

Huoman vertaistukiryhmän lisäksi henkirikoksen uhrin läheiset voivat tammi–helmikuussa 2023 hakea mukaan Munkkiniemen seurakunnan järjestämään intensiivisen sururyhmään. Sururyhmä tapaa kerran viikossa 6 viikon ajan ja se käyttää psykoterapian keinoja. 
Sururyhmän ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijä Mia Saimio sekä psykologian kandi, psykoterapeuttiopiskelija Rita Kärki, joka itse on myös henkirikoksen uhrina läheisen menettänyt vertainen. Tiedustelut ryhmästä tehdään suoraan Mia Saimiolle numeroon 050 404 7132 tai osoitteeseen mia.saimio@evl.fi