Osallistu jäsenlehteen ja voita Ikuisesti-koru

22.5.2024

Seuraava Huoma-lehti julkaistaan elokuussa, ja toimitustyö on jo parhaillaan käynnissä. Pyydämmekin jälleen myös kaikkia huomalaisia osallistumaan lehden tekoon!

Osallistuminen kannattaa, sillä kaikkien niiden kesken, jotka lähettävät lehteen julkaistavaksi materiaalia, arvotaan Ikuisesti-rannekoru.

Pyydämme sinua lähettämään esimerkiksi itse kirjoittamasi runon, lyhyen novellin taimuun tekstin, ottamasi kuvan tai vaikkapa ruokareseptin aiheesta "Mikä tekee sinut iloiseksi juuri nyt?"

Eli mikäli sinulla on pöytälaatikossa vaikkapa runo, joka sopii aiheeseen, lähetä se tai kirjoita kokonaan uusi! Jos sinulla on kertakaikkisen upea ruoka- tai leivonnaisresepti, joka tuo sinulle iloa tai johon liittyy jokin ilahduttava muisto, voit lähettää sen. Tai sitten voit lähettää itse ottamasi kuvan tai kuvia, joissa on jotain mikä saa sinut iloiselle mielelle. 

Muistathan pyytää luvan kuvan julkaisuun, mikäli kuvassa on ihmisiä! 

Näin osallistut

Lähetä ilonaiheitasi kuvaavat asiat sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@huoma.fi 9.6.2024 mennessä. Mikäli lähetät kuvan, kirjoita sen oheen muutamalla lauseella, mitä kuvassa on ja miten se liittyy aiheeseen. Kerrothan sähköpostissa myös nimisi tai nimimerkkisi, jonka voimme julkaista lehdessä. 

Arvonta suoritetaan 10.6., ja sen voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.