Surukonferenssi 2022

  • to-pe 21.22.4.2022
  • Tampere

Vuoden 2022 Surukonferenssi järjestetään Tampereella 21.–22.4.2022. Konferenssin teemana on Äkillinen kuolema yhteiskunnassamme.

Surukonferenssin tavoitteena on lisätä tietoutta kuoleman jälkeisestä surusta ja surevan tukemisesta sekä tuoda esille suomalaista kuolemaan liittyvää tutkimustietoa ja erilaisia hankkeita, projekteja tai hyviä toimintakäytänteitä.

Konferenssi pyritään järjestämään ensisijassa lähitapahtumana Tampereen yliopistolla, mutta se muutetaan etäyhteydellä tapahtuvaksi, mikäli koronatilanne niin vaatii.  

Ohjelman ja konferenssin hinnat näet Surukonferenssin sivuilta klikkaamalla tätä linkkiä.

Huom! 
Jos olet Huoman jäsen, olet oikeutettu jäsenalennukseen konferenssimaksusta, kun ilmoittaudut 28.2.2022 mennessä. Tällöin omavastuuksi tulee vain 50 euroa. Omavastuumaksu pitää olla suoritettu, ennen kuin ilmoitamme sinut luennoille.

Huoman vapaaehtoisille Huoma tarjoaa Surukonferenssiin osallistumisen täydennyskoulutuksena. Vapaaehtoisille konferenssin osallistumismaksu on siis 0 €,  mutta matkoja ja majoitusta ei korvata.

Huoman jäsenet ja vapaaehtoiset ilmoittautuvat Huoman omalla ilmoittautumislomakkeella⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, muilla ilmoittautuminen tapahtuu konferenssin verkkosivujen kautta.