Kysy lakimieheltä

Tällä sivulla lakimies Emmi Wehka-aho vastaa henkirikoksen uhrien läheisten oikeudellisiin kysymyksiin. Wehka-aho on toiminut asianajoalalla useita vuosia, ja hänelle on kertynyt kokemusta rikosasioista sekä henkirikosten uhrien omaisten avustamisesta. 

Lakimies Emmi Wehka-Aho harmaassa jakussa.

Kysymys voi koskea henkirikokseen liittyvää rikosprosessia tai jotain muuta henkirikoksen läheistä koskevaa lakiasiaa. 

Palvelu on maksuton ja luottamuksellinen. Vastaus lähetetään sähköpostiisi tai sinulle soitetaan antamaasi numeroon. Ethän silti lähetä lomakkeella salassa pidettäviä tietoja. Mikäli asiakirjoja on tarpeen lähettää, annamme siihen ohjeistuksen luettuamme kysymyksesi.

Puisella lankkupinnalla älypuhelin ja pöytätietokone jonka kansi on avattu, kuvan päällä haalea lakipykälämerkki ja teksti Kysy lakimieheltä.

Ennen kuin lähetät uuden kysymyksen, tarkista Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulta, olisiko joku muu tiedustellut asiaa aikaisemmin.

Lue myös Emmi Wehka-ahon blogikirjoitukset:
Omaisen asema rikosprosessissa
Uhrin omaisen oikeus korvauksiin⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Olen henkirikoksen uhrin läheinen

Kysymyksiin pyritään vastaamaan muutamassa arkipäivässä, mutta esimerkiksi lomakausina vastausaika voi olla pidempi. Kiireellisissä asioissa otathan yhteyden oikeusaputoimistoon tai yksityisen toimiston lakimieheen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulta löydät vastauksia henkirikoksen uhrien läheisten aiemmin esittämiin lakiaiheisiin kysymyksiin.