Kuolinviesti ja omaisen kohtaaminen -tilaisuus Kajaanissa

Huoma - Henkirikoksen uhrien läheiset ry järjestää yhdessä Poliisiammattikorkeakoulun ja Poliisihallituksen kanssa Kuolinviesti ja omaisen kohtaaminen -tilaisuuden. 

Tilaisuuteen on kutsuttu alueella toimivia poliiseja sekä kriisityötä tekeviä henkilöitä. Tavoitteena on selkiyttää poliisien, kriisityöntekijöiden ja muiden tukipalveluita tarjoavien tahojen tukimuodot ja tehostaa näin alueellista yhteistyötä ja toimintaa henkirikostapauksissa.

Keskustelua kuolinviestin viemisestä sekä lain asettamasta velvollisuudesta tukipalveluihin ohjaamiseen pohjustaa Poliisiammattikorkeakoulussa kuolemansyytutkintaa ja väkivaltarikos- tutkintaa opettava ylikonstaapeli Marko Lehtoranta. Lisäksi kriisityön edustaja kertoo alueen kriisipalveluista ja toimintamalleista. Aloitamme tilaisuuden katsomalla yhdessä dokumentti- elokuvan Silmästä silmään (ohj. John Webster), joka kertoo jälkikäsittelystä Suomessa.

Siirry ilmoittautumaan Google Forms -lomakkeella tästä linkistä. Mikäli lomakkeen avautumisessa on ongelmia, ilmoittaudu suoraan sähköpostitse tai puhelimitse: sihteeri@huoma.fi / 044 201 2230. Ilmoittauduthan viimeistään 20.10.!


Silmästä silmään -verkkosivusto.