Vertaistuki puhelimitse

Toiminnassamme on mukana koulutettuja vapaaehtoisia, jotka antavat vertaistukea puhelimen välityksellä. Vertaistukihenkilö on itse menettänyt läheisensä henkirikoksessa ja on valmis tukemaan sinua. Hän soittaa sinulle sopimananne ajankohtana 2-6 viikon välein noin puolen vuoden ajan. Toiminta on maksutonta. 

Jos haluat itsellesi puhelinvertaistukihenkilön, ota yhteyttä Huoman toimistolle joko puhelimitse 050 401 2230 tai sähköpostilla toimisto@huoma.fi.

Huoman toimiston puhelinnumero on 050 401 2230.
Huoman toimiston puhelinnumero on 050 401 2230.

Haluatko ryhtyä puhelinvertaistukihenkilöksi?

Mikäli omasta menetyksestäsi on kulunut aikaa vähintään vuosi, haluat tukea muita samankaltaisessa tilanteessa olevia ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, saatat soveltua puhelinvertaistukihenkilöksi. Toiminta perustuu molemminpuoliseen vapaaehtoisuuteen eikä siitä makseta palkkiota. Soitetuista puheluista kertyneet kulut korvataan.

Puhelintukihenkilöt koulutetaan tehtäväänsä. Heille tarjotaan myös säännöllisesti lisäkoulutusta sekä työnohjausta.

Koulutukset ovat osallistujalle maksuttomia. Osallistujille tarjotaan majoitus täyshoidolla sekä matkakulut edullisimman julkisen liikennevälineen mukaan.

Jos olet kiinnostunut toimimaan Huoman puhelintukihenkilönä, ota yhteyttä Huoman koordinaattoriin joko puhelimitse 050 401 2230 tai sähköpostilla toimisto@huoma.fi.