Vertaistuki lapsille ja nuorille

4-17 -vuotiaiden lasten ja nuorten sururyhmä


Elokuussa järjestetään surujärjestöjen yhteinen lasten ja nuorten sururyhmä. Ryhmä kokoontuu Helsingin Koskelassa kaksi kertaa: la 8.8. ja su 23.8.2020. Huom! Suuren kiinnostuksen vuoksi alkusyksystä järjestetään kaksi erillistä ryhmää. Toisen tapaamisajat sovitaan yhteistyössä ilmoittautujien vanhempien ja ryhmän ohjaajien kesken.

Vertaistukiryhmässä lapsi tai nuori saa tavata ikätovereitaan, joilta on kuollut läheinen. Ryhmä järjestetään eri ikäryhmiin niin, että kaikki pääsevät käsittelemään suruun ja kuolemaan liittyviä kysymyksiä ikätasoisesti.

Lasten ja nuorten ryhmään voi ilmoittautua asuinpaikasta riippumatta, mutta kauempaa tulijoiden tulee järjestää mahdollinen majoitus itse. Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen kati@katikarkkainen.fi, kirjoita viestiin ainakin lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi ja puhelinnumero sekä kuolleen läheisen kuolinaika ja syy. Hae viimeistään pe 29.5.2020.

Lisätietoja saat alla olevasta liitteestä.

Kenet sä menetit? - Surujärjestöjen nuorten viikonloppu


Tampereella Varalan urheiluopistolla 14.-15.11.2020 järjestetään toimintaviikonloppu 16-22 -vuotiaille läheisen kuolemaa sureville nuorille.

Lisätietoja julkaistaan kesäkuuhun 2020 mennessä.

Kokemuksia lasten vertaistuesta