Vertaisristeily 2.–4.9.2022

Ilmoittaudu mukaan henkirikoksen uhrien läheisille tarkoitettuun vertaisristeilyyn. Helsinki–Tukholma-risteilyllä voit osallistua asiantuntijoiden luennoille ja työpajoihin sekä virkistyä yhdessä muiden samankaltaisen menetyksen kokeneiden kanssa.  

Kenelle:
Viikonloppu on tarkoitettu

  • vähintään 20 vuotta täyttäneille aikuisille 
  • jotka ovat menettäneet läheisen henkirikoksen uhrina
  • JA jotka ovat jo aikaisemmin saaneet vertaistukea

Missä ja milloin:
Lähtö Helsingin Eteläsatamasta perjantaina 2.9.2022 Viking Linen M/S Amorella-aluksella kohti Tukholmaa, kokoontuminen terminaalissa noin klo 15:30. 

Päätöstilaisuus ja paluu Helsinkiin sunnuntaina 4.9.2022 noin klo 11.


Osallistumismaksut:
Perusosallistumismaksu on 60 € /henkilö, Huoman jäsenet saavat 10 € jäsenalennuksen. Perusosallistumismaksu sisältää:

  • yöpymisen kahden hengen hytissä (B4 Inside Standard)
  • ruokailut
  • ohjelman

Tavoite: 
Lisätä osallistujien ymmärrystä heitä kohdanneen traumaattisen surun vaikutuksista ja auttaa löytämään omia voimavaroja. Antaa mahdollisuuden virkistäytyä  yhdessä samankaltaisen menetyksen kokeneiden kanssa. 

Ohjelma: 
Viikonlopun ohjelmaan kuuluu kriisi- ja surutyön ammattilaisten ohjaamia luentoja sekä työpajoja. Pienryhmäkeskusteluja ei tällä kertaa järjestetä. 

Ohjaajina risteilyllä toimivat psykoterapeutti Varpu Lipponen ja sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen. Vapaa-ajan toimintaa ohjaavat Huoman toimistolta Sanna ja Terhi.

Huom! Huoma ei järjestä ohjattua retkeä tai kyytejä Tukholmaan. Lauantaina on mahdollisuus käydä omatoimisesti Tukholmassa. Kaupungille lähtemisen sijaan voi osallistua Amorellalla Huoman järjestämään virkistysohjelmaan.

Majoittuminen: 
Majoittuminen tapahtuu ensisijaisesti ikkunattomissa kahden hengen hyteissä (B4 Inside Standard), mutta lisämaksua vastaan voi varata hytin vain omaan käyttöön. Mahdollista on myös varata hytti yhdessä kaverin kanssa. Hyttivaihtoehdot ja varausohjeet löytyvät ilmoittautumislomakkeelta.
 

Ruokailu:

Osallistumismaksu sisältää kaksi buffetpäivällistä ruokajuomineen (pe+la) ja meriaamiaista (la+su) sekä lauantaina ruokaisan lounaspatongin. Buffeteissa on tarjolla monipuolinen kattaus, jossa on huomioitu yleisimmät erikoisruokavaliot (gluteeniton, laktoositon, kasvisruoka). Jos sinulla on jokin näistä poikkeava ruokavalio, niin kerro siitä ilmoittautumislomakkeella. 


Ilmoittautuminen:
Alla olevalla lomakkeella viimeistään 31.7.2022. 

Huom! 27.6-31.7. välisenä aikana Huoman toimisto on kesätauolla. Tänä aikan ilmoittautuville ei lähetetä laskuja eikä sähköpostivahvistuksia ilmoittautumisesta. Sen sijaan tulee omatoimisesti maksaa valitun hytin hinta Huoman tilille. Huoman tilinumero on FI46 1099 3000 4267 38

Ilmoittautumislomake

Sukupuoli *

Ilmoitan samalla mukaan perheenjäsenen

Perheenjäsenen sukupuoli

Muuta ilmoitettavaa


Valitse hytti

Valitse alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin hytti (kysymykset 1.-4.). 

Vaihtoehtojen perässä näet osallistumismaksun suuruuden kullakin hyttivalinnalla. Perushinnalla majoitut kahden hengen ikkunattomassa hytissä. Lisämaksua vastaan voit varata hytin merinäköalalla tai vain omaan käyttöösi. 

1. Varaan paikan itselleni kahden hengen perushyttiin


Voit varata yhdessä hieman kalliimman kahden hengen hytin, jossa on merinäköala, jos sinulla on huonekaveri jo tiedossa ja te molemmat olette valmiita maksamaan hytistä korotetun hinnan. Yksittäisiä paikkoja kahden hengen A4 Seaside Standard -hytteihin ei voi varata. Yhden hengen hyttivaihtoehdot ja hinnat löydät alempaa.


2. Varaan itselleni ja kaverilleni hytin, jossa on merinäköala


Jos haluat majoittua yksin, voit varata hytin vain omaan käyttöösi. 

3. Varaan perushytin yksityiskäyttöön
4. Varaan merinäköalallisen hytin yksityiskäyttöön

Lomakkeella annetut tiedot säilytetään siihen asti, kun viikonloppujen palautteet on käsitelty. Tiedot poistetaan viimeistään 30.1.2023.

Tietojen luovutus *


Haluatko lomakkeen tiedot sähköpostiisi? Emme voi taata henkilötietojesi tietoturvan säilymistä sähköpostiin välitettäessä. Lisätietoja⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 

Ilmoitathan viimeistään 25.7., mikäli joudut perumaan osallistumisesi! 

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun omavastuu on maksettu. Mikäli omavastuuta ei makseta eräpäivään mennessä, ilmoittautuminen raukeaa.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain 

  • ennen viimeistä ilmoittautumispäivää 25.7.2022. 
  • äkillisen sairastumisen vuoksi (lääkärintodistusta vaaditaan)

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista joudumme pidättämään koko omavastuumaksun.  

Mikäli ilmoittautunut henkilö ei maksa laksua, ei saavu paikalle, eikä ilmoita perusteltua syytä pois jäämiselleen, joudumme veloittamaan todelliset täyshoitokulut (159-218 €).

Emme ota uusia ilmoittautumisia vastaan, mikäli jonkin aiemman Huoman tapahtuman omavastuumaksu on vielä suorittamatta.