Vertaisristeily 2.–4.9.2022

Ilmoittaudu mukaan henkirikoksen uhrien läheisille tarkoitettuun vertaisristeilyyn. Helsinki–Tukholma-risteilyllä voit osallistua asiantuntijoiden luennoille ja työpajoihin sekä virkistyä yhdessä muiden samankaltaisen menetyksen kokeneiden kanssa.  

Kenelle:
Viikonloppu on tarkoitettu

  • vähintään 20 vuotta täyttäneille aikuisille 
  • jotka ovat menettäneet läheisen henkirikoksen uhrina
  • JA jotka ovat jo aikaisemmin saaneet vertaistukea

Missä ja milloin:
Lähtö Helsingin Katajannokan terminaalista perjantaina 2.9.2022 Viking Linen M/S Amorella-aluksella kohti Tukholmaa, kokoontuminen terminaalissa noin klo 15:30. 

Päätöstilaisuus ja paluu Helsinkiin sunnuntaina 4.9.2022 noin klo 11.


Osallistumismaksut:
Perusosallistumismaksu on 60 € /henkilö, Huoman jäsenet saavat 10 € jäsenalennuksen. Perusosallistumismaksu sisältää:

  • yöpymisen kahden hengen hytissä (B4 Inside Standard)
  • ruokailut
  • ohjelman

Tavoite: 
Lisätä osallistujien ymmärrystä heitä kohdanneen traumaattisen surun vaikutuksista ja auttaa löytämään omia voimavaroja. Antaa mahdollisuuden virkistäytyä  yhdessä samankaltaisen menetyksen kokeneiden kanssa. 

Ohjelma: 
Viikonlopun ohjelmaan kuuluu kriisi- ja surutyön ammattilaisten ohjaamia luentoja sekä työpajoja. Pienryhmäkeskusteluja ei tällä kertaa järjestetä. 

Ohjaajina risteilyllä toimivat psykoterapeutti Varpu Lipponen ja sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen. Vapaa-ajan toimintaa ohjaavat Huoman toimistolta Sanna ja Terhi.

Huom! Huoma ei järjestä ohjattua retkeä tai kyytejä Tukholmaan. Lauantaina on mahdollisuus käydä omatoimisesti Tukholmassa. Kaupungille lähtemisen sijaan voi osallistua Amorellalla Huoman järjestämään virkistysohjelmaan.

Majoittuminen: 
Majoittuminen tapahtuu ensisijaisesti ikkunattomissa kahden hengen hyteissä (B4 Inside Standard), mutta lisämaksua vastaan voi varata hytin vain omaan käyttöön. Mahdollista on myös varata hytti yhdessä kaverin kanssa. Hyttivaihtoehdot ja varausohjeet löytyvät ilmoittautumislomakkeelta.
 

Ruokailu:

Osallistumismaksu sisältää kaksi buffetpäivällistä ruokajuomineen (pe+la) ja meriaamiaista (la+su) sekä lauantaina ruokaisan lounaspatongin. Buffeteissa on tarjolla monipuolinen kattaus, jossa on huomioitu yleisimmät erikoisruokavaliot (gluteeniton, laktoositon, kasvisruoka). Jos sinulla on jokin näistä poikkeava ruokavalio, niin kerro siitä ilmoittautumislomakkeella. 


Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoitathan viimeistään 25.7., mikäli joudut perumaan osallistumisesi! 

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun omavastuu on maksettu. Mikäli omavastuuta ei makseta eräpäivään mennessä, ilmoittautuminen raukeaa.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain 

  • ennen viimeistä ilmoittautumispäivää 25.7.2022. 
  • äkillisen sairastumisen vuoksi (lääkärintodistusta vaaditaan)

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista joudumme pidättämään koko omavastuumaksun.  

Mikäli ilmoittautunut henkilö ei maksa laksua, ei saavu paikalle, eikä ilmoita perusteltua syytä pois jäämiselleen, joudumme veloittamaan todelliset täyshoitokulut (159-218 €).

Emme ota uusia ilmoittautumisia vastaan, mikäli jonkin aiemman Huoman tapahtuman omavastuumaksu on vielä suorittamatta.