Vertaistukiviikonloppu Turengissa 20.-22.5.2022

Henkirikoksen uhrina läheisen menettäneille tarkoitettu vertaistukiviikonloppu, järjestetään toukokuussa 2022 Kiipulassa, Turengissa, 23 km päässä Hämeenlinnasta. 
Katso sijainti karttasta 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kenelle:
Viikonloppu on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat menettäneet läheisen henkirikoksen uhrina ja menetyksestä on kulunut vähintään noin vuosi. 

Tavoite: 
Antaa lohtua ja mahdollisuuden purkaa ajatuksia samankaltaisen menetyksen kokeneiden kanssa. Lisätä jaksamista ja voimavaroja arkeen. 

Ohjelma: 
Viikonlopun ohjelmaan kuuluu kriisi- ja surutyön ammattilaisten ohjaamia pienryhmäkeskusteluita sekä yhteistä virkistäytymistä. Ohjaajina toimivat Varpu Lipponen, Jussi Pekkola ja Jaana Mäkinen. Pienryhmien teemat päätetään ilmoittautumislomakkella tulleiden toiveiden perusteella.

Majoittuminen: 
Majoittuminen tapahtuu ensisijaisesti kahden hengen huoneissa, koska Kiipulassa on majoituskapasiteettia rajoitetusti. Jos jollain on erityisen perusteltu syy majoittua yhden hengen huoneessa, sellainen pyritään järjestämään.
Tällä kertaa viikonloppuun ei ole mahdollista varata lemmikkihuonetta.

Huone, jossa on kuviolliset tapetit ja iso ikkuna. Huoneen vastakkaisilla puolilla on yhden hengen sängyt ja ikkunan ääressä on kirjoituspöytä. Ikkunasta näkyy havupuun oksia.
Huone, jonka vastakkaisilla puolilla on yhden hengen sängyt ja keskellä kirjoituspöytä ikkunan ääressä. Ikkunassa on harmaat verhot ja siitä näkyy lumisia kuusia.

Huom! Tulethan tuoksuttomana kaikkiin Huoman tilaisuuksiin. Näin teet pienellä teolla mahdolliseksi hengityssairauksista kärsivien osallistumisen.

Maksut: 
Viikonlopun omavastuumaksu on 60 €, Huoman jäsenet maksavat alennushinnan 50 €. 
Lähetämme laskun ja ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostilla kahden viikon kuluessa lomakkeen saapumisesta.

Ilmoittautuminen: 
Täytä alla oleva ilmoittautumislomake huolella. 
Jos ilmoittaudut Huoman vertaistukiviikonloppuun ensimmäistä kertaa, soitamme sinulle kahden viikon sisällä ilmoittautumisestasi.
Mikäli ilmoitat samalla lomakkeella perheenjäsenesi, merkitsettehän lomakkeelle selkeästi, ketä mahdolliset erityisruokavaliot tai muut erityisjärjestelyt koskevat.

Huom! Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun omavastuu on maksettu. Mikäli omavastuuta ei makseta eräpäivään mennessä, ilmoittautuminen raukeaa.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lomakkeella annetut tiedot säilytetään siihen asti, kun viikonloppujen palautteet on käsitelty. Tiedot poistetaan viimeistään 30.1.2023.

Vertaistukiviikonloppujen maksukäytännöt

Aikuisen omavastuumaksu on 60 € / jäsenille 50 €. 

Maksu sisältää:

  •  majoitus 2 hengen huoneissa 
  • kaikki ateriat perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen
  • viikonlopun ohjelman

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun omavastuu on maksettu. Mikäli omavastuuta ei makseta eräpäivään mennessä, ilmoittautuminen raukeaa.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista joudumme pidättämään koko omavastuumaksun.  

Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain 

  • ennen viimeistä ilmoittautumispäivää
  • äkillisen sairastumisen vuoksi (lääkärintodistusta vaaditaan)

Mikäli ilmoittautunut henkilö ei maksa laksua, ei saavu paikalle, eikä ilmoita perusteltua syytä pois jäämiselleen, joudumme veloittamaan todelliset täyshoitokulut (yleensä noin 150-200 €).

Uusia ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan, mikäli jokin aiempien tapahtumien omavastuumaksu maksu on vielä suorittamatta.