Materiaalit

Täältä löydät sähköisessä muodossa Huoman tuottamia tukimateriaaleja sekä latauslinkkejä muiden materiaaleihin. Huoman toimisto voi postittaa tiettyjä tukimateriaaleja pyydettäessä. Materiaalipyynnöt voi lähettää osoitteeseen toimisto@huoma.fi.


Tutustu myös Surevan kohtaaminen -toiminnan materiaalipankkiin.


Linkkejä muille tukea ja tietoa tarjoaville sivustoille löydät täältä.


Jos työskentelet henkirikoksen uhrien läheisten parissa tai olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme, katsothan ammattilaisille ja yhteistyökumppaneillemme tarkoitetun osion. 


​Jos olet median edustaja, luethan medialle suunnatun osion.

Ladattavat materiaalit

(avaa klikkaamalla linkkiä)

Menetyksen jälkeen -nimisen oppaan kansikuva, jossa auringonlaskumaisema, jonka vasen puoli on värillinen ja oikea puoli mustavalkoinen, kuvasta siirryt tarkastelemaan opasta pdf-muodossa.
Opas henkirikoksen uhrin läheiselle, jonka kannessa valkoinen perhonen kiipeää varvikossa ruohonvartta pitkin, kuvasta siirryt tarkastelemaan suomenkielistä opasta pdf-tiedostona.
Surun keskellä -kirjallisuusvalikoiman kansikuva, jossa kirjan nimi, tekijä ja oppilaitos, Huoman logo sekä valkoisia pilviä sinisellä ja aurinkoisella taivaalla, kuvasta siirryt tarkastelemaan valikoimaa pdf-muodossa.

Huoman esittelydiat

Huoman Slideshare-palvelussa oleviin esityksiin pääset klikkaamalla tästä.