Voimavaroja ja virkistystä vapaaehtoisille 11.-12.6.2022

Huoman vapaaehtoiset voivat ilmoittautua mukaan Jyväskylässä lauantaista 11.6. sunnuntaihin 12.6.2022 järjestettävään Voimavaroja ja virkistystä -viikonloppuun, joka on tarkoitettu kaikkien surujärjestöjen vapaaehtoisille. Viikonloppu järjestetään Jyväskylän kristillisen opiston tiloissa.

Ohjelma alkaa lauantaina puoliltapäivin yhteisellä lounaalla, jonka jälkeen ohjelmassa on luentoja ja tutustumista muihin vapaaehtoisiin. Illalla päästään saunomaan ja kisailemaan yhdessä.
Sunnuntaiaamuna tehdään rentouttavia ja maadottavia harjoituksia ja lounaan jälkeen lähdetään kotia kohti. 

Viikonloppu on vapaaehtoisille maksuton. Viikonloppuun kuuluu täyshoito, ohjelma ja majoitus kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita on rajoitetusti, joten niitä ei tällä kertaa voi varata. Matkakulut korvataan julkisen liikenteen maksujen mukaan.


Voit ilmoittautua mukaan, jos toimit aktiivisesti Huoman vapaaehtoisena. Jos olet epävarma, ota yhteyttä koordinaatori Terhiin 050 401 2230 tai koordinaattori@huoma.fi 

Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit vielä tiedustella paikkoja suoraan Terhiltä!

Ilmoittautumislomake Huoman vapaaehtoisille

Tietojen luovutus

Ilmoitathan ajoissa, mikäli joudut perumaan osallistumisesi. 

Ilmoittamatta pois jääneiltä joudumme veloittamaan todelliset täyshoitokulut.

Lomakkeella annetut tiedot säilytetään siihen asti, kun viikonloppujen palautteet on käsitelty. Tiedot poistetaan viimeistään 30.1.2023.