Tilaus- ja sopimusehdot


Yleistä

Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry, y-tunnus: 1718811-8, osoite: Kansankatu 53, 90100 Oulu; myy tuotteita yksityishenkilöille Suomen alueelle. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupassamme.

Toimitusehtomme ovat voimassa 14.3.2022 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen, kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme.


Tuotteet ja tuotehinnat

Verkkokaupan tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Jokaiselle tuotteelle on erikseen hinta Huoman jäsenille sekä muille asiakkaille. Tarkistamme jokaisen tilaajan jäsenyyden Huoman jäsenrekisteristä.

Huoma on voittoa tavoittelematon järjestö, joten tuotteista ei makseta arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa täyttämällä tilauslomake. Kun olet lähettänyt tilauslomakkeen, käsittelemme sen 7–14 vrk:n sisällä. Laskemme tuotteiden yhteishinnan, lisäämme siihen postikulut tuotteiden ja pakkausmateriaalien yhteispainon mukaan ja lähetämme sinulle laskun tilauslomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sinulla on 7 vrk aikaa maksaa lasku. Kun maksu näkyy tilillämme, postitamme sinulle tilaamasi tuotteet tilauslomakkeessa ilmoittamaasi osoitteeseen. 

Mikäli et ole maksanut tilausta eräpäivään mennessä, lähetämme sinulle muistutuksen, minkä jälkeen voit saada kaksi arkipäivää lisää maksuaikaa. Mikäli tämänkään jälkeen et ole maksanut tilausta, tilauksesi peruuntuu.

Mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, otamme sinuun yhteyttä. Puuttuvia tuotteita voidaan tilata lisää Ikuisesti-korujen valmistajalta (Sarate design), tällöin tilauksen toimitusaika on pitempi.

Tilatessasi verkkokaupastamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on sitova (paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruttamisoikeudesta) ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.


Maksaminen ja maksutavat

Maksutapana toimii ennakkomaksu. Lasku toimitetaan sähköpostitse tilauksen jättämisen jälkeen.


Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt tilauslomakkeen, lähetämme sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 7–14 vrk:n sisällä maksutiedot, joilla voit maksaa tilaamasi tuotteet. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa tilaustasi koskien, ota välittömästi yhteys meihin: toimisto@huoma.fi tai 044 201 2230.


Toimitustavat ja -kulut

Tuotteet toimitetaan sinulle postitse kirjeenä tai pienenä pakettina. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut, jotka määräytyvät tilaamiesi tuotteiden yhteispainon mukaan.

Tuotetiedoissa on ilmoitettu jokaisen tuotteen paino. Voit laskea kuinka paljon toimituskulut suunnilleen maksavat laskemalla tilaamiesi korujen yhteispainon ja vertaamalla sitä tilauslomakkeen lopussa oleviin Postin kirjepalvelujen hinnastoon. Pakkausmateriaalit lisäävät hieman toimituksen painoa.


Toimitusaika

Toimitamme tilauksesi tavallisesti noin 7–14 vrk:n kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet maksusi. Kesä- ja loma-aikoina toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tiedotamme verkkokaupan sivulla tai tuotteen lisätiedoissa poikkeavista toimitusajoista.


Palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osia siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakaspalautusten postikulut maksaa asiakas, ellei kyseessä ole virheellinen tuote. Palautuksen syy on aina ilmoitettava palautuksen yhteydessä.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite:
Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry
Kansankatu 53
90100 Oulu


Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.


Ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, sinun täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio Postille.

Jos tuote ei vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä 14 vrk:n kuluessa kirjallisesti osoitteeseen toimisto@huoma.fi, niin sovimme, miten saamme virheen korjattua.


Vastuunrajoitus

Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajansuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.


Yhteystiedot

Voit olla meihin yhteydessä ma–ke kello 9–15 sähköpostitse toimisto@huoma.fi tai puhelimitse 044 201 2230.


Tietoturva

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti, eikä tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tietosuojaselosteemme Huoman nettisivuilla.